RS3 Webshop - Kereső

MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 1L
MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 1L
MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 1L

MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 1L

(Nettó ár: 4.528 Ft)
5.750 Ft
[Készlet: 12 db]
 db 
Cikkszám: MOT111886

Leírás :

Jóváhagyások:

API SP-RC
ILSAC GF-6B
USDA BioPreferred Program
HONDA,
SUZUKI,
TOYOTA

Szintetikus, biológiai eredetű üzemanyag-takarékos motorolaj, kifejezetten hibrid elektromos járművekhez (H.E.V) és hálózatról tölthető hibrid elektromos járművekhez (P.H.E.V), amelyek új benzinmotorokkal vannak felszerelve, turbófeltöltéssel vagy szívó, közvetlen vagy közvetett befecskendezéssel, SAE 0W használatára tervezve -16 olaj alacsony súrlódású és alacsony HTHS (High Temperature High Shear) viszkozitású (> 2,3 mPa.s).

A MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 kifejezetten a benzines hibrid autók által támasztott műszaki kihívásokra lett kifejlesztve, mint például az üzemanyag hígítása, víz emulzió , nagy számú leállítási/indítási esemény és alacsonyabb olajhőmérséklet.

Ez a legmodernebb készítmény egy teljesen új Motul fenntartható koncepció része, mivel 25%-ban szerves bázist (100%-ban megújuló növényi alapú szintetikus alapanyagot) tartalmaz, és 50%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható Motul műanyag dobozba van töltve.

Ez a nem fosszilis megújuló anyagokat használó szerves bázis korlátozza a környezeti hatást, és lehetővé teszi a Motul számára, hogy 25%-kal csökkentse szénlábnyomát a gyártási folyamat során.

A MOTUL NGEN a közös elnevezés a Motul fenntartható termékcsaládjainak minősítésére, amelyek különböző technológiákat alkalmaznak a készítményben és a csomagolásban szénlábnyomának csökkentése érdekében.

Ez a speciális formula használható olyan benzinmotorokhoz is, amelyek SAE 0W-16 viszkozitási fokozatú kenőanyagot vagy 16-os viszkozitási fokozatú Fuel Economy kenőanyagot igényelnek, API SP-RC, API SP és/vagy ILSAC GF használatával -6B szabványok.

A MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 alkalmas akkumulátoros elektromos járművekhez (B.E.V) is, amelyek hatótávolságnövelőként használt, termikus benzinmotorral vannak felszerelve.Katalizátorral és részecskeszűrőkkel kompatibilis.Ez az olajtípus alkalmatlan lehet egyes motorokban való használatra.

Ha kétségei vannak, olvassa el a használati útmutatót.
Megosztás   
f t
MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 1L
MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 1L
MOTUL NGEN HYBRID 0W-16 1L