RS3 Webshop - Kereső

FUCHS AGRIFARM MOT LA 15W40   5L
FUCHS AGRIFARM MOT LA 15W40   5L
FUCHS AGRIFARM MOT LA 15W40 5L

FUCHS AGRIFARM MOT LA 15W40 5L

(Nettó ár: 9.921 Ft)
12.600 Ft
[Készlet: 4 db]
 db 
Cikkszám: 06FUM92005

Leírás :

Jóváhagyások:

ACEA E9
API CJ-4 / CI-4 Plus / CI-4 / SM
DEUTZ DQC III-10 LA
MAN M 3575
MAN M 3275-1
CUMMINS CES 20081
Allison C-4

Ultra nagy teljesítményű motorolaj a mezőgazdasági járművek számára. Speciálisan meghosszabbított szervizintervallumú motorokhoz, amelyek kipufogógáz után kezelő rendszerekkel és turbófeltöltővel vannak szerelve.

Leírás
Az AGRIFARM MOT LA 15W-40 egy forradalmian új dízelmotorolaj speciálisan mezőgazdasági járművek részére fejlesztve. A legmodernebb adalék technológia és egy új alapolaj kombinációja, nagyon magas oxidációs stabilitással nyújtja, a legmagasabb szintű teljesítményt a motor tartósságát illetően a magas igénybevételnek kitett mezőgazdasági járművekben.

Az AGRIFARM MOT LA 15W-40 alkalmazása különösképpen előnyös, azokban a mezőgazdasági járművekben, amelyek kipufogógáz után kezelő berendezéssel vannak ellátva, mint például a dízel részecskeszűrőkkel (DPF), dízel oxidációs katalizátorokkal (DOC), nagy értékű kipufogógáz visszakeringető rendszerrel (EGR), kétfokozatú turbófeltöltővel és SCR katalizátorral (Selective Catalytic Reduction) vagy a korábban említett technológiák más kombinációjával. Ennek eredményeképpen az AGRIFARM MOT LA 15W-40 megfelel számos modern Tier 4 / Stage IV motor követelményének.

Alkalmazás
Tekintet nélkül a sokat futott, öregebb dízelmotorokra is alkalmazható az AGRIFARM MOT LA 15W-40, anélkül hogy a motor átöblítésére szükség lenne. Az AGRIFARM MOT LA 15W-40 kifejezetten a korszerű kipufogógáz-kezelő rendszerekkel üzemelő járművek részére fejlesztett termék (EPA Tier 4 / EU IV). Megfelel mindkettőnek, az ACEA E9 európai szabványnak és az amerikai API CJ-4-nek, amely kombináció sok olyan mezőgazdasági gépgyártó számára szükséges, mint például a John Deere. AGRIFARM MOT LA 15W-40 keverhető a hagyományos motorolajokkal. Azonban, hogy a AGRIFARM MOT LA 15W-40 termék összes előnyét, teljesítményét megkapjuk, ne keverjük egyéb más minőségű olajokkal. Teljes olajcserét javaslunk a AGRIFARM MOT LA 15W-40-re történő átálláskor.

Előnyök
Védi a kipufogógáz után kezelő rendszereket.
Kiváló kopásvédelem, még állandó és teljes terhelés alatt is, köszönhetően az új adalék és alapolaj technológiának.
Legmagasabb semlegesítési képesség (TBN) az osztályában. Tartós védelem az agresszív savak és a korrózió ellen az teljes olajcsere periódus alatt.
Előnyös a régebbi dízelmotorokban történő alkalmazások esetén is függetlenül az emissziós szintektől.
Megosztás   
f t
FUCHS AGRIFARM MOT LA 15W40   5L
FUCHS AGRIFARM MOT LA 15W40   5L
FUCHS AGRIFARM MOT LA 15W40 5L