RS3 Webshop - Kereső

FUCHS AGRIFARM HITEC 2 zsír   18kg
FUCHS AGRIFARM HITEC 2 zsír   18kg
FUCHS AGRIFARM HITEC 2 zsír 18kg

FUCHS AGRIFARM HITEC 2 zsír 18kg

(Nettó ár: 64.512 Ft)
81.930 Ft
[Készlet: 0 db]
 db 
Cikkszám: 06FUM96018

Leírás :

Többcélú, hosszú élettartamú, lítium-komplex kenőzsír. A mezőgazdasági gépeken alkalmazott magas hőmérsékleteknek kitett, nagy fordulatszámú csapágyak speciális kenőanyaga. Alkalmazható +160C-ig. Kimondottan javasoljuk a betakarítógépek csapágyainak kenésére!

AGRIFARM HITEC 2 egy hosszú élettartamú, többcélú, nagy nyomás állósággal rendelkező, ólom mentes lítium-komplex sűrítőszappanra épülő kenőzsír, amely képes a normál lítium zsírokénál magasabb hőmérsékleten dolgozni. Alkalmas az összes kenőzsír kenési ponton történő alkalmazásra, ahol súrlódó felületeket kell megvédeni a kopásoktól, berágódásoktól. Ellenáll az öregedésnek, a magas hőmérsékleteknek és védelmet biztosít a korrózió ellen, így biztosítja a jó rozsdagátlást, a hatékony vízállóságot, a kitűnő oxidációstabilitást valamint a jó ellenállást a fizikai igénybevételekkel szemben. AGRIFARM HITEC 2 garantálja a magas hatásfokú kopásgátlást még a nagyon széles hőmérsékleti viszonyok között is.

AGRIFARM HITEC 2 nagyon széles felhasználhatósági tartományban kiválóan alkalmazható. Megfelel a mezőgazdasági gépeken található összes kenési pont, kenési igényeinek maximális kielégítésére, beleértve a nagy mechanikai és hő terheléseknek kitett gördülőcsapágyakat is.

Előnyök

Széles alkalmazhatósági hőmérséklet tartomány
Vízálló
ó védelem a kopások ellen
Magas hőmérséklet állóság
Öregedés állóság
Könnyű szivattyúzhatóság
Nagy nyomásállóságú (EP) adalékokat tartalmaz az erős terhelések elviselésére
Megosztás   
f t
FUCHS AGRIFARM HITEC 2 zsír   18kg
FUCHS AGRIFARM HITEC 2 zsír   18kg
FUCHS AGRIFARM HITEC 2 zsír 18kg